Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο αναξιοπρεπής ψεύτης


Κι ενώ ο Νίκος Ρωμανός, που άλλοι τον κάνανε σύμβολο και άλλοι τον χρησιμοποίησαν για να περάσουν το ασφαλιστικό, χαροπάλευε στην 27η ημέρα απεργίας πείνας, ένα καραγκιοζίδιο, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καμώνονταν τον αγωνιστή.

Ο λόγος βέβαια για τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη που δηλώνοντας αλληλεγγύη  στους Σύρους πρόσφυγες του Συντάγματος, είχε ξεκινήσει προ ημερών απεργία πείνας μαζί τους, ενώ διατείνονταν ότι κοιμάται σε sleeping bag δίπλα τους. Κι ενώ άνθρωποι με διάφορα μέσα και τρόπους μάχονται σήμερα για την προσωπική τους αξιοπρέπεια, ο Γ. Μιχελογιαννάκης εξευτελίζει ένα από τα ύστατα μέσα που διαθέτει ο άνθρωπος στο "οπλοστάσιό" του για την μάχη αυτή. 

Στις 7/12 ημέρα Κυριακή και ενώ πορείες του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων διαμαρτύρονταν για το ασφαλιστικό κάτω από τη βροχή, ο κύριος Μιχελογιαννάκης, εθεάθη να πίνει εσπρέσο στην καφετέρια «Εθνικόν» και μάλιστα ενώ δημοσιογράφοι ετοιμάζονταν να του πάρουν συνέντευξη. 

Σε δηλώσεις του, που θα έκαναν τον Holger Meins να ντρέπεται που λέγεται απεργός πείνας, ο Μιχελογιαννάκης είχε το θράσος να διαμαρτυρηθεί γιατί "οι απεργοί πείνας μπορούν να πίνουν κανένα καφέ" και κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να  "να σπάσουν τον καναπέ". Άλλες κάμερες έπιασαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τσιμπολογάει σνακς μέσα από μια πλαστική σακούλα, ενώ η βουλευτής Φ. Πιπιλή δήλωσε ότι ο Μιχελογιαννάκης "ήρθε στη Βουλή ροδαλός, χαρούμενος, χαμογελαστός" και ότι " εξευτελίζει την έννοια της απεργίας πείνας"

Δεν ξέρω ποιο είναι μεγαλύτερο ξεφτιλίκι: Να σε λοιδορεί η Πιπιλή ή να δηλώνεις με εσπρέσο μακιάτο κάραμελ ότι είσαι απεργός πείνας.

Πιθανολογώ όμως ότι μεγαλύτερο ξεφτιλίκι είναι να ψηφίζεις κάτι μπουρδοειδή ανθρωπάκια που καμώνονται τους επαναστάτες και να πιστεύεις ότι μόνο με αυτό κάτι θα αλλάξει...


Φωτορεπορτάζ της iefimerida


Δείτε το βίντεο με τα σνακς εδώ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου