Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Αντιφασισμός της πλάκας


Πριν τις εκλογές γίνεται μια τυπική διακομματική συνάντηση στη Βουλή κατά την οποία συζητείται ο τηλεοπτικός χρόνος και άλλα δευτερεύοντα ζητήματα που σχετίζονται με την προεκλογική περίοδο. 


Στην συνάντηση αυτή που αφορά αυτές τις εκλογές, τέθηκε το ζήτημα του εάν στην νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής θα δοθεί τηλεοπτικός χρόνος στα μέσα. Θέση του ΚΚΕ ήταν το να μην τους δοθεί χρόνος:


  1. Για να μην έχουν πάτημα να μεταδίδουν τη βρώμα και το φασισμό τους.
  2. Γιατί είναι μόνο λογικό όταν από την ίδια τη δικαιοσύνη έχουν χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση, αλλά και η Βουλή τους έχει κόψει τη χρηματοδότηση για τον ίδιο λόγο, να μην τους δοθεί ούτε τηλεοπτικός χρόνος.
Όμως όχι φίλες και φίλοι. ΚΑΝΕΝΑ από τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν δέχτηκε να τους στερηθεί ο τηλεοπτικός χρόνος. Ανάμεσα σε αυτά και ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αντιφασιστικές του κορώνες και τα πηχυαία γράμματα του "Όχι πια φασισμός" και "Σιγά μη φοβηθώ". 

Τι έγινε παιδιά; Τέρμα αυτά τώρα; Μόνο και ξανακούσω κανέναν αριστεροχαρούμενο να αναρωτιέται πώς γεννήθηκε το αυγό του φιδιού....


ΥΓ: Για να προλάβω την ατάκα "Στο φασισμό δεν απαντάς με φασισμό" Έχω να πω το εξής: Το κτήνος το καρφώνεις στην καρδιά, τύπου Κόκκινος Στρατός στο Ραίχσταγκ. Αφήστε δε που σε όποιον δεν επιθυμεί τη δημοκρατία και δε διστάζει να σε δολοφονήσει για τις απόψεις σου, δεν πας με το σταυρό στο χέρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου