Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τέλος εποχής


Τέλος εποχής...
Τέλος εποχής και στροφή 180 μοιρών διαφαίνεται στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ) όπου οι πυξίδες πια δείχνουν μια εύκολη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές και άρα την απαίτηση για αλλαγή γραμμής πλεύσης για τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega Channel. 

Ο σταθμός που μας χάρισε τόσα ταξίδια στον κόσμο του σκοταδισμού και του Μεσαίωνα, επικροτώντας κάθε μνημόνιο, μέτρο και εφαρμοστική που πάρθηκε από τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ, έρχεται τώρα να κάνει κολιγιά με την "νέα τάξη πραγμάτων" που ως τώρα πολεμούσε. Η νέα ομάδα ειδήσεων του Mega θα απαρτίζεται πια από τους γνωστούς λιβανιστές της κυβερνητικής πολιτικής Γιάννη Πρετεντέρη και Ολγα Τρέμη, τον Νίκο Ευαγγελάτο και την προσθήκη-έκπληξη τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, αρθρογράφος της «Αυγής» και πρώην διευθυντής του «Ριζοσπάστη», Θανάση Καρτερό. 

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, που έξαλλα πανηγύριζε ότι το κόμμα τους κατάφερε να βγάλει την Τρέμη από το δελτίο του Mega Channel, ενώ δια στόματος Ανανδρανιστάκη προειδοποιούσε και τον  ΑΝΤ1, δεν έχει ακόμα σχολιάσει το γεγονός και ούτε και προβλέπεται μάλλον...

Τέλος εποχής λοιπόν για τον ΔΟΛ, αλλά τέλος εποχής και για την "Αυγή" που δεν φαντάζομαι να δύναται πια να δημοσιεύει άρθρα με λέξεις και φράσεις όπως "Μπομπολόκοσμος" και "όπιο του λαού τα εμπορεύματα της εταιρείας Μπόμπολα – Ψυχάρη – Βαρδινογιάννη ".

Περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαις...


Πηγές




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου