Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Zώντας το Σοσιαλισμό: Ημέρα 2η


Ο Κώστας Καραμανλής για Πρόεδρος Δημοκρατίας;


Όπως κάθε σοσιαλιστική κυβέρνηση που (δεν) σέβεται τον εαυτό της και την ιδιότητά της, έτσι και το δικό μας ανώτατο σοβιέτ του ΣΥΡΙΖΑ σκέπτεται να προτείνει τον Πρωθυπουργό των σκανδάλων Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Η κίνηση αυτή προσπαθεί να επιτύχει μια ευρύτερη συναίνεση και με τον τρόπο αυτό, όπως δήλωσε και ο Νίκος Παππάς «Θα αποδειχθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που διαμορφώνει μεγάλες συναινέσεις». Συναίνεση βέβαια που αφορά τόσο τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και τη δυνατότητα να ψηφίζουν κοινή συναινέσει, τα νέα μέτρα που πρόκειται να έρθουν. 

Ένας ακόμα λόγος, "επαναστατικότερος" αυτή τη φορά, για την τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή στη θέση του Προέδρου Δημοκρατίας, θα μπορούσε να είναι και η εξουδετέρωσή του ως πολιτικού αντιπάλου, αν αναλάβει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Με άλλα λόγια ο γ.γ. Τσίπρας ξεκινά ήδη να στέλνει τους πολιτικούς του αντιπάλους στα γκουλάγκ του... προεδρικού μεγάρου. Εμείς οι λαϊκές μάζες του καθημερινού μόχθου πάντως, αναμένουμε την απρόσκοπτη συνέχιση του πρώτου 5ετούς πλάνου της σοσιαλιστικής οικοδόμησης ΣΥΡΙΖΑ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου