Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Πατρέων: Να φυτευτούν άμεσα νέα δέντρα

Στον νέο Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη δεν άρεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, η είδηση ότι η Υπηρεσία Πρασίνου έκοψε το πρωί της Τρίτης τα καλλωπιστικά δέντρα της οδού Γερμανού, στο πεζοδρόμιο του Ρωμαϊκού.

Σύμφωνα με κύκλους της Δημοτικής Αρχής ο κ. Πελετίδης εξέφρασε την δυσφορία του, αλλά και την απορία του για το γεγονός αυτό, καθώς ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και ο αντιδήμαρχος Παύλος Στάμου είχε δώσει τέτοια εντολή.

Τι συνέβη, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν οι ίδιοι κύκλοι; Η Πολεοδομία Πατρών είχε δώσει από το καλοκαίρι του 2013 μία τέτοια εντολή προς την Υπηρεσία Πρασίνου, η οποία και την ενεργοποίησε, την Τρίτη, μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Όπως μάλιστα υποστηρίζουν οι κύκλοι της δημοτικής Αρχής ο αντιδήμαρχος δεν είχε καμία τέτοια ενημέρωση, ενώ τα συνεργεία του Δήμου έκοψαν τα δέντρα με την βάση την απόφαση αυτή που προφανώς είχε κάνει αποδεκτή η προηγούμενη αντιδημαρχεία.

Αυτό πάντως που κάνει εντύπωση, σύμφωνα πάντα με τους κύκλους της Μαιζώνος, είναι ότι αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα δέντρα του Ωδείου είναι πρώην στελέχη και μέλη της προηγούμενης δημοτικής Αρχής, καταγγέλλοντας ουσιαστικά τον... εαυτό τους. Όπως και να έχει ο Δήμαρχος Πατρέων έδωσε εντολή να φυτευτούν άμεσα εκ νέου τα δέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου