Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Εξώδικο από την ΕΥΔΑΠ σε βάρος εργαζόμενου


Εξώδικο με το οποίο αξιώνει μέσα σε 30 μέρες να εισπράξει το ποσό των 5.447 ευρώ (συν τις προσαυξήσεις) έστειλε σε εργαζόμενο η ΕΥΔΑΠ, απειλώντας να βγάλει το σπίτι του στο σφυρί, όπως αναφέρει σε  δημοσίευμά του σήμερα Τετάρτη ο «Ριζοσπάστης».

Όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, Νίκος Μπαλούρδος, το υπέρογκο ποσό δεν αφορά κατανάλωση, αλλά αφανή διαρροή που υπήρξε το 2011, και είχε αποτέλεσμα το ρολόι να γράψει κατανάλωση 6.500 κυβικά μέτρα, ένα πέρα για πέρα εξωπραγματικό νούμερο, σε διάστημα τριών - τεσσάρων μηνών.

Επισημαίνει ότι το σπίτι εκείνη την περίοδο δεν κατοικούταν, και οι λογαριασμοί πριν τη διαρροή περιορίζονταν μόνο στην πάγια χρέωση. Παρ' όλα αυτά, η ΕΥΔΑΠ δεν διέκοψε την παροχή τού νερού όταν διαπίστωσε την κατανάλωση, που θα μπορούσε να οφείλεται μόνο σε κάποιο πρόβλημα, αλλά ειδοποίησε με ένα χαρτί στην πόρτα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει ένας ακόμα μήνας με το ρολόι να συνεχίζει να γράφει.

 Όσο για το σπίτι που απειλείται με πλειστηριασμό, πρόκειται για ένα διαμέρισμα 56 τ.μ. στην περιοχή της Κυψέλης, που αποτελεί το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του εργαζόμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου