Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Κροκόδειλοι και κοράκια

Και το δράμα γύρω από το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχίζεται με μιντιακές περσόνες να χύνουν περισσότερο δάκρυ από τους συγγενείς και να πνέουν μένεα ενάντια στους ηθικούς (ίσως και φυσικούς) αυτουργούς του θανάτου του. 

Μην αντέχοντας την μπόχα της υποκρισίας αποφάσισα να χωρίσω το μιντιακό ζωικό βασίλειο ως εξής: 


Γιάννης Ζουγανέλης "Βαγγέλη σου ζήτω συγνώμη για ότι δεν έκανα για σένα. Συγνώμη που έμεινα αδιάφορος απέναντι στο ανύπαρκτο κράτος που είναι ο ηθικός αυτουργός της αδικοχαμένης ζωής σου. Συγχώρεσε με γιατί αφού έχω υποστεί τα ίδια λόγω των αναπήρων γονέων μου βουβάθηκα. Σιώπησα γιατί εγώ είχα το χιούμορ και τον κοινωνικό ρατσισμό τον αντιμετώπισα με ανωτερότητα. "



Εφημερίδα Espresso: Πάει το παιδί. Τα καψόνια σκότωσαν τον ευαίσθητο σπουδαστή




Δημήτρης Λιγνάδης (ηθοποιός): Είπε ότι «είμαστε όλοι Βαγγέλης Γιακουμάκης».




Εφημερίδα Espresso: Όσοι σκότωσαν το Βαγγέλη θα πληρώσουν (σε size γραμματοσειράς 500) λέει ο δικηγόρος του (σε size γραμματοσειράς -12)


Κατερίνα Ζαρίφη: «Αυτή η είδηση είναι εθνικό πένθος. Και τάφος για τις συνειδήσεις μας. Ένα πλάσμα ουράνιο, ένα μικρό παιδί που βασανίστηκε. Μόνο. Γιατί; Όχι για ήταν διαφορετικό. Αλλά γιατί συνάντησε κακούς. Διαφορετικούς. Ψυχή μου όμορφη πήγαινε στους καλούς. Σε περιμένουν αγκαλιές.»




Και μπορώ ακόμα να γράφω και να κατηγοριοποιώ σαν νέος Δαρβίνος για ώρες. Δείτε όμως κι αυτό: 

Μπογιόπουλος - Ακριβοπούλου: " To παιδί είναι σίγουρο ότι χάθηκε και τώρα έχει στηθεί ένας χορός από κροκόδειλους που δακρύζουν. Ειδικά στα ΜΜΕ δίνεται μια παράσταση χωρίς προηγούμενο με φιλάνθρωπους και με εστέτ που συνωστίζονται ποιος θα πρωτολανσάρει τον αποτροπιασμό του. (...) Ποιος δεν έχει ακούσει τη σιωπή τους όλα αυτά τα χρόνια για αυτά τα πρότυπα πολιτικής συμπεριφοράς που οδήγησαν κάποιους άλλους αδύναμους σε αυτοκτονίες. (...) Απευθυνόμενος προσωπικά σε αυτούς τους κροκόδειλους που βροντοφωνάζουν έχω να πω μια κουβέντα: ΣΚΑΣΜΟΣ, ΣΚΑΣΜΟΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ"


Τι ζώα; Άνθρωποι (κοινωνικά ζώα δηλαδή)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου