Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Δήμος Βύρωνα: Έρχονται τα ηλεκτρονικά παρκόμετρα

Πιστή στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η δημοτική αρχή του Βύρωνα (Παράταξη Στάση Βύρωνα), η οποία αν και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ακάθεκτη το πρόγραμμα Χαρδαλιά (ο πρώην δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας).

Το νέο μέρος της ατζέντας Χαρδαλιά που έρχονται να υλοποιήσουν αφορά τα λεγόμενα ηλεκτρονικά παρκόμετρα τα οποία εμφανίζονται ραφιναρισμένα ως "Ολοκληρωμένο σύστημα πληροφόρησης οδηγών για διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης» το οποίο "πιλοτικά θα εφαρμόσει ο Δήμος". 

Μετά την άρνησή τους να ανακουφίσουν τους ανέργους του Δήμου, μετά την μη αναίρεση του δυσβάσταχτου δημοτικού χαρατσιού- Χαρδαλιά, η ταύτισή τους με τους "μνημονιακούς" προκατόχους τους μας φέρνει έναν ακόμα τρόπο αφαίμαξης των λαϊκών οικογενειών του δήμου. Το επαίσχυντο μέτρο θα εφαρμοστεί πιλοτικά στους κεντρικούς δρόμους του Δήμου (Χειμάρας, Ηλιουπόλεως κ.ά.) και εντός της αγοράς του δήμου. 

Εξίσου χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ανάθεση του εν λόγω έργου έχει γίνει σε ιδιωτική εταιρεία επί δημαρχίας Χαρδαλιά και παρά τις τότε αντιρρήσεις της "Στάσης Βύρωνα" για το κόστος της εργολαβίας, η ίδια ιδιωτική εταιρεία καλείται να υλοποιήσει το πρόγραμμα και τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Μετά το πανάκριβο δημοτικό parking-Χαρδαλιά, του οποίου το αντίτιμο φυσικά η δημαρχεία ΣΥΡΙΖΑ δεν σκέπτεται να μειώσει (για αυτό και είναι σχεδόν άδειο), το ήδη μεγάλο πρόβλημα στάθμευσης στο δήμο προβλέπεται να γίνει ακόμα χειρότερο, αφού δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η πλειοψηφία των δημοτών ενός λαϊκού δήμου, έχει να δίνει σήμερα και για παρκόμετρα...

Μετά τον προϋπολογισμό Χαρδαλιά που ψήφισε χωρίς να αλλάξει ούτε τις υπογραφές των προκατόχων της, η δημοτική αρχή ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα, συνεχίζει επάξια το αντιλαϊκό έργο της "επάρατης δεξιάς" ακολουθώντας πάντα πιστά την κυβερνητική γραμμή ΣΥΡΙΖΑ των λαγών με τα πετραχήλια..


Στο μέτρο των ηλεκτρονικών παρκομέτρων αντιτίθενται οι δημοτικές παρατάξεις:
  • Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα (ΚΚΕ)
  • Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου